Friday, 5 August 2011

Segmen BW sambil tambah follower..gigih kan dik non?


hye yuyue..dik non baru sangat dalam ber-blogging ni..baru sangat-sangat..dik non start since july 2011...follower dik non pon tak ramai...baru 6 orang je..(sedih kan?)tapi tak pe..dik non buat blog dengan niat untuk meluahkan isi hati dik non..apa yang dik non lihat dan rasa di sekeliling dik non..dik non make it as my diary...*ikhlas katanya*
topik yang dik non cerita dalam blog dik non sangat all rounder..macam-macam dik non nak cerita...kebanyakan post yang dik non buat pon is all about anything happened around me..plus..dik non menjalanai hidup yang super meriah..perangai dik non ni special sikit..but uols jangan lah takut nak berkawan dengan dik non..dik non ni best taw sebenarnya orangnya*berangan*
by the way..dik non tahu pasal this post ni pon just few minutes ago..time tu dik non tengah ber-blogwalking...and terbaca satu entry dari one blog..why not dik non tak try???untung-untung boleh menang!(eh...contest ke ni??)hari ni pula 5 august..maknanya last day lah kan..sempat kot..waktu terakhir untuk 5 august ialah 11 59 pm..sekarang baru 04 11 pm..fuhhh..sempat lagi...

5 comments:

ANGIN ANGAN said...

gud luck dek non!!

NadiRah said...

nad kne tag ek??
okay2.. ^^

Noorul Amera Adnan said...

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

iPai said...

dik non .. baru ye blog awak ni !!!

selamat kenal dari saya yang datang dari segmen yang sama !!!

all the best in dunia blog !!!

Green Apple said...

salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa...

singgah dari segmen BW sambil tambah follower cik yuyue stories...

follow sini...jemput singgah ke blog saya..

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-sambil-tambah-follower.html